GradskaPolitika

PRVI POTEZI Milinović preuzima koordinaciju sanacija prometnica u Gospiću

Gradonačelnik Gospića Milinović odlučio se uhvatiti u koštac s trenutno najvećim gradskim problemom koji svakodnevno utječe na život građana –  prometnicama.

O prometnicama se je pričalo i u kampanji ali u kontekstu asfaltiranja koje je usporilo nakon što je završila predizborna kampanja Jose Vrkljana iz HDZ-a, što je nakon izbora primjetio i sam Milinović u izjavi za medije.

Prije dva dana Gradonačelnik Milinović održao je koordinacijski sastanak vezan za sanaciju prometnica na kojima su u tijeku radovi na komunalnoj infrastrukturi. Točnije, Gradonačelnik Gospića održao je koordinacijski sastanak s predstavnicima investitora, izvođača i podizvođača radova  na komunalnoj infrastrukturi (vodovod, plinofikacija, telekomunikacije, elektrifikacija) koja se trenutno provodi  na području Gospića.

Na ovom sastanku razgovaralo se o dinamici radova i daljnjim koracima vezanim za sanaciju prometnica. Dogovoreno je da će gradonačelnik Darko Milinović biti na čelu koordinacije s ciljem što bolje daljnje organizacije radova te sanacije prometnica na kojima se trenutno vrše radovi na navedenoj komunalnoj infrastrukturi.

 

Foto: Josip Durdov, Lika Club

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close