Tech

Ako se ne možete sjetiti naziva nekog filma, opišite ovdje njegovu radnju

Stranica whatismymovie.com idealna je za sve one koji se ne mogu sjetiti točnog naziva određenog filma, ali znaju opisati njegovu radnju.


Naime, stranica će korisnicima pomoći pronaći film koji žele tako što će pomoću riječi opisivati radnju i ključne pojmove.

Finska kompanija Valossa za ovaj je projekt od investitora dobila 650 000 dolara. Stranica koristi strojno učenje i u stvarnom vremenu analizira videozapise prepoznavajući u njima na tisuće različitih objekata, kao što su mjesta, ljudi, predmeti i sl…

Sve što je potrebno učiniti je u tražilicu unijeti željene pojmove. Primjerice, ako želite pronaći film “Sam u kući”, u tražilicu unesite pojmove na engleskom jeziku poput “christmas”, “kid”, “missing”, “parents” i stranica će vam zaista na prvom mjestu prikazati film “Sam u kući”.

Whatismymovie.com trenutno ima bazu od 45 000 filmova na engleskom jeziku, a budući da je još uvijek u fazi testiranja, taj će se broj vjerojatno uskoro povećati.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: zimo.dnevnik.hr | Foto: valossa

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close