VijestiGrad Zagreb

Prvi muzej mamurluka na svijetu otvara se idući tjedan u Zagrebu!

Ovo nezaboravno mjesto zaboravljivih događaja projekt je skupine studenata koncipiran kao pijani povratak kući – od samih gradskih ulica, usputnih šumaraka do eventualnog dolaska doma gdje se, ako ste te sreće, budite ujutro.


Ideja ovog jedinstvenog muzeja rodila se prilikom večernjeg izlaska, kada su studenti Rino Duboković i Roberta Mikelić zajedno s društvom krenuli prepričavati vlastite priče o pijanstvima. Uskoro ih je vesela atmosfera popraćena urlicima smijeha dovela na ideju: muzeju kojem će biti izložene pijane i mamurne priče uz jedan predmet koji bi ju najbolje predstavio. U realizaciji ideje pomogli su redom studenti koji su odabrali prostor, osvjetljenje, oslikali zidove, ali i poslali priče.

Atmosferu pijanog puta kući dočarat će četiri prostorije, a avantura počinje ulaskom u Muzej gdje je vizualno dočarana prva stanica puta koji počinje izlaskom iz zagušljivog kluba ili bara. Muzej Mamurluka nezaobilazno je mjesto ovog Adventa za sve ljude željne dobre zabave i smijeha. Priče su istodobno izložene i na hrvatskom i na engleskom jeziku, a muzej će biti otvoren svakog dana od 9:00 do 23:00 sata. Cijena ulaznice je 25,00 kn, dok će studenti trebati izdvojiti 20,00 kn.

Ako i Vi imate mamurnu priču koju bi voljeli podijeliti i biti dio Muzeja Mamurluka, to možete učiniti putem maila na: [email protected] ili na Facebook stranici.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook/Muzej mamurluka

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close