Scena

“Prvi April” – nove nade na glazbenoj sceni

Mladi varaždinski band ”Prvi April” nedavno je predstavio svoj prvi spot za singl ”Ne treba mi puno”. Band koji je godinama djelovao pod imenom ”Acoustic band” prvog je travnja svoje ime trajno promijenio u ”Prvi April”.


U prepunom čakovečkom klubu “Paladin” mladi Varaždinci su svojoj publici predstavili svoje novo ime, novu pjesmu i novi spot.

Promociji su se pridružili mnogi mladi bandovi koji su došli podržati svoje kolege, među kojima su bili i Mejaši, Pirati, Kumovi… Okupljeno mnoštvo najprije je uživalo uz ”stand-up” Željka Pervana koji je nakon svog programa bandu na spektakularan nači promjenio ime.

Za pjesmu ”Ne treba mi puno” tekst je napisao Fayo, a mladi producent Luka Kovačić  bio je zadužen za glazbu i aranžman. Za produkciju spota bio je zadužen Marlon Janiček .

“Mnogima je u startu bila čudna promjena našeg imena, ali odlučili smo se na to i po prvim reakcijama nismo pogriješili. Za naš novi singl zaduženi su Fayo i Luka Kovačić s kojima smo se odlično slagali u studiju i vjerujemo u uspješnu daljnju suradnju” rekao nam je Ivan Kukec, frontman “Prvog Aprila”.


 

Tekst i foto: Ivan Vlašić (PUBLIC EVENT)

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close