Vijesti

Prve adventske subote Djed Božićnjak dolazi na Grabovaču

Prve adventske subote ove godine, 2. prosinca Javna ustanova „Pećinski park Grabovača“ u suradnji s Narodnom knjižnicom Perušić, Općinom Perušić i Turističkom zajednicom Perušić organizira Božićnu čaroliju na Grabovači


Ovaj događaj je zamišljen kao uvod u predbožićno raspoloženje s posebnim naglaskom na djecu koja su glavni razlog ovome događanju. Cijela priča naći će svoje mjesto u Selu Djeda Božićnjaka u kojem su uz pomoć vrijednih djelatnika parka djedičinu čaroliju iz Finske uspjeli preseliti na Grabovaču. Božićne radionice za djecu bit će organizirane u pravoj radionici Djeda Božićnjaka, a zatim šetnjom kroz začaranu šumu prepunu sobova djeca će se moći uputiti u pravu poštu Djeda Božićnjaka kako bi njihove želje došle na pravu adresu. Osim toga, predviđen je i sam dolazak Djedice, podjela poklona i fotografiranje u najpopularnijoj božićnoj fotelji uz kamin i pravi blagdanski ugođaj.

Za dobro raspoloženje pobrinut će se vilenjaci i vilenjakinje koji će raditi pod budnim okom bake Mrazice. U kasnijim popodnevnim satima predviđen je zabavno-glazbeni program uz neizostavno kuhano vino iz kojeg će se širiti pravi blagdanski mirisi, kuhane kobasice i tamburaše. Nakon podjele poklon, prodavat će se i vrijedne tombole koje su osigurali vjerni sponzori.


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close