Tech

Prva hrvatska Android konferencija

Međunarodna konferencija stručnjaka s područja Android platforme po prvi put će se održati u Zagrebu 29. i 30. travnja.


Nakon niza globalnih konferencija “androidaša”, od kojih su najpoznatije one u Berlinu i Londonu, Droidcon je prva manifestacija te vrste u Hrvatskoj. Među 400 sudionika, koliko ih se očekuje, biti će i vrhunski programeri i dizajneri koji rade za tvrtke poput Intela, PayPala i Googlea. Organizator konferencije je Troido, najstarija njemačka savjetodavna kompanija za Android.

Program će se odvijati istovremeno u tri dvorane, između ostalog najavljen je i Barcamp, dio unutar kojeg svatko može dobiti svojih pet minuta za izlaganje svog projekta ili ideje, ukoliko oni prethodno budu ocijenjeni kao zanimljivi. Dakle, potrebno se prethodno prijaviti.

Cijena ulaznice je 1200 kuna, odnosno za studente 300 kuna, a sva su predavanja na engleskom jeziku. Više informacija potražite na službenom webu.


 

Tekst: teklić.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close