VijestiDomScenaZdravljeTurizam

FOTO Prva EKO TRŽNICA u Rakovici ovog ljeta predstavila Liku turistima

Prošlog petka u sklopu manifestacije “Ljeto u Rakovici” na Eko etno tržnici Grabovac pjevalo se, degustiralo i uživalo u izvornom ličkom doživljaju. Turistička zajednica Općine Rakovica organizirala je prvu ovogodišnju Eko tržnicu s proizvodima hrvatskog sela, obiteljsko poljoprivredna gospodarstva izložila su svoje sireve, čajeve, med, lavandu i vino, a zapjevalo je i Kulturno umjetničko društvo “Izvor” iz Rakovice. OPG-i koji su se ljubazno predstavili su Čubrić, Turkalj, Lavanda i Zelenika, a u svemu je sudjelovao i Crveni križ iz Slunja.

Na opće oduševljenje i zainteresirane poglede turista dodatno je utjecala i izložba “Plitvičkim stazama” na kojoj su bila izložena umjetnička djela umjetnica s područja Plitvičkih dolina; Marina Kolić, Marija Božić, Dijana Mlinarić, Mišo Rastovac i Mirjana Modrušan.

Rakovica - HTZ v.2

Astro park poslužio je kao poslastica za kraj večeri, zainteresirani turisti promatrali su zvijezde i razgledavali nebo iznad Plitvičih dolina.

Ako ste propustili ovo zanimljivo događanje, druga Eko tržnica je već ovog petka, 29. srpnja. Pogledajte nekoliko fotografija s prve.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close