Tech

Prva eCommerce akademija u Hrvatskoj

Broj web trgovina, web kupaca, ali i povjerenja u online trgovine se povećava svake godine. Ako se bavite trgovinom, a još uvijek nemate svoj web shop, vjerojatno gubite više nego što možete zamisliti.


Zato je Udruga eCommerce Hrvatska odlučila pokrenuti eCommerce Akademiju u suradnji s edukacijskim centrom Mirakul, koji je ujedno i izdavač poslovnog časopisa BIZdirekt koji dolazi na adresu svih malih i srednjih poduzetnika diljem RH.

Kako pokrenuti webshop bez nepotrebnih troškova

Na eCommerce Akademiji ćete saznati što sve morate znati prije pokretanja web shopa i eliminirati početničke greške koje bi vas mogle skupo stajati.

Prva akademija za web trgovce se sastoji od 7 modula:

Osnove web shopa (Marcel Majsan)
Pokretanje i razvoj web shopa (Ivica Kruhek)
Pisanje za web i psihologija prodaje (Goran Blagus)
Analiza i optimizacija (Robert Petković)
Digitalni marketing za web shopove (Dino Oreški)
Prigovori i customer care (Darijan Kosić)
Kako uskladiti web shop sa zakonima (Dijana Kladar)
Akademija kreće u subotu 4.11.2017. godine, a namijenjena je svima koji razmišljaju o pokretanju web trgovine, voditeljima web trgovina koji žele proširiti svoje znanje, ali i vlasnicima i voditeljima fizičkih trgovina i obrta.

Još niste sigurni treba li vam webshop?

Za one koji još uvijek nisu sigurni je li ova edukacija pravi izbor za njih, ili nisu sigurni treba li im webshop, pripremili smo besplatni uvodni modul koji se održava 2 tjedna prije starta Akademije, odnosno u subotu 21.10. od 9 do 11 sati u Zagrebu.

Ulaz je besplatan, ali je limitiran na 50 polaznika, pa požurite s prijavom!

KADA? Subota 21.10., od 09:00 – 11:00 h

GDJE? Zgrada ZIP-a (Remetinečka 7, Zagreb)

UPAD: besplatan za prvih 50 prijava

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close