Moda

Prst na kojem najčešće nosite prsten otkriva o vama više nego mislite

Nije svejedno ni kakav kamen imate na prstenu – to bi trebalo ovisiti o tome na kojem prstu ga nosite. Tu je i popis kristala i poludragog kamenja koji će pojačati učinak simbolizma


Prst na kojem najčešće nosite prsten otkriva o vama više nego mislite. Govori ponešto o vašem karakteru, ali i o težnjama. Recimo, prstenjak nije rezerviran samo za ljude u braku ili one zaručene, već u nekim kulturama predstavlja čistoću i čuvanje djevičanstva za brak. Ukoliko prstenje nosite na više prstiju, tada to može ukazivati na kombinaciju karakteristika i simbola u vama – od svakoga imate ponešto.

Također, nije svejedno kakav kamen imate na prstenu – to ovisi o tome na kojem prstu ga nosite. Tu je i popis poludragog kamenja i kristala koji će pojačati učinak nošenja prstena na određenom prstu.

Na kojem prstu vi nosite prsten? Evo što to znači:

Palac

Ako nosite prsten na palcu, to pokazuje da ste vrlo jaka osoba. To, također, otkriva kako posjedujete neke značajke muškog karaktera, poput dominacije, upornosti i tvrdoglavosti. Palac predstavlja samoodređenje i volju. Piše 24sata.hr

Više na 24sata.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close