Lifestyle

Kako provesti jedan cijeli dan bez trošenja novca?

Svaki dan posežemo za našim novčanicama. Upravo zato je dan bez trošenja novca odličan trik pomoću kojeg možemo uvidjeti kakve su naše svakodnevne financijske navike te je i prvi korak prema mijenjanju tih navika, piše Zadovoljna


Dan bez trošenja novca pravi je izazov, no svakako se isplati. Pomoću njega lakše ćete moći odvojiti one stvari koje vam stvarno trebaju svaki dan od onih koje vam nisu potrebne. Isto tako, pomoći će vam pri kontroliranju impulzivnosti.

Ovih sedam smjernica će vam olakšati dan bez trošenja novca:

1. Planiranje je važno

Nakon što se odlučite na ovaj potez, odmah se odlučite i na sam datum kada to želite provesti. Jedan dan u vikendu blaža je opcija i dobar početak jer ste doma, dok je radni dan odličan izbor za one koji se odmah žele suočiti s većim izazovom.

2. Budite sami sebi konkurencija

Riječ je o osobnom izazovu, što znači da ste sami sebi jedina konkurencija. Ako si obećate da ćete provesti 24 sata bez stvaranja ikakvog financijskog troška, onda ćete se sigurno potruditi to i napraviti. Dokažite sami sebi da možete.

Više na Zadovoljna

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close