Izdvojeno

PROTEKLOG VIKENDA Dvanaest prometnih nesreća na ličkim cestama

Vozači, prilagodite brzinu kretanja prometnim znakovima, stanju u prometu i vremenskim uvjetima. Poštujte prometne propise!


Proteklog vikenda na području PU Ličko-senjske evidentirano je 12 prometnih nesreće. Dvije prometne nesreće su s ozlijeđenim osobama, a dogodile su se na području Otočca. U njima je jedna osoba teško ozlijeđena i jedna lakše ozlijeđena.

Izdvajamo prometnu nesreću koja se dogodila u petak, 11. lipnja 2021. godine na autocesti A-1 u smjeru Zagreba, u visini mjesta Križpolje, kada je 61-godišnji državljanin Češće upravljao motociklom češke registracijske oznake i uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad motociklom i pao motociklom na kolnik.

Vozač je teško ozlijeđen i zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Ogulinu.

Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Otočca (6), Korenice (2), Gospića (1) i Novalje (1).

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close