Izdvojeno

Pronađeno je tijelo nestale pripadnice HV-a Jadranke Skender

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE

Udruga ratnih veterana 9. gardijske brigade “Vukovi” izvijestila je o tragičnoj smrti Jadranke Skender, pripadnice HV-a za kojom se mjesecima tragalo.


S dubokim pijetetom objavljujemo informaciju da je nakon višemjesečne potrage pronađena mrtva Jadranka Skender, djelatnica Počasno zaštitne bojne HV-a koja je nestala četvrti prosinca prošle godine u Zagrebu.

Jadranka je bila pripadnica ratne postrojbe 9. gardijske brigade “VUKOVI” zaposlena u zapovjedništvu brigade, vojničku karijeru nastavila je u Počasno zaštitnoj bojni. Zadnje radno mjesto bilo joj je u Uredu Predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović na računovodstvenim poslovima.

Datum i vrijeme posljednjeg ispraćaja objavit ćemo naknadno.

U ime svih pripadnika Udruge ratnih veterana 9. gardijske brigade “VUKOVI“ obitelji upućujemo iskrenu sućut”, objavili su.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close