Ličko-senjska županijaVijesti

Pronađena dva ljudska kostura u Nacionalnom parku Plitvička jezera

MISTERIJ

Prije nekoliko dana u Nacionalnom parku Plitvička jezera pronađena su dva ljudska kostura, a sve pri izvođenju građevinskih radova


Anonimni čitatelj javio nam je kako su u Nacionalnom parku Plitvička jezera izvodili radove te su prilikom kopanja zemlje, iskopali dva ljudska kostura. Lokacija pronalaska je ispod terase na Poljani.

Na teren je izašla i policija, tijela su iskopana i odnesena na forenzičku analizu. Pretpostavlja se da su tijela zakopana između Drugog svjetskog rata i Domovinskog rata, no još uvijek nema službenih informacija iz policije.

Navodno je pronađen i nakit, odjeća, a preko tijela bili su posađeni čempresi. Ovaj misterij iz Parka dosad nije bio poznat medijima, niti su iz Nacionalnog parka Plitvička jezera obavijestili medije o ovom događaju.

Više informacija znati će se uskoro.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Anonimni čitatelj

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close