Ličko-senjska županijaVijesti

Pronađena dva ljudska kostura u Nacionalnom parku Plitvička jezera

MISTERIJ

Prije nekoliko dana u Nacionalnom parku Plitvička jezera pronađena su dva ljudska kostura, a sve pri izvođenju građevinskih radova


Anonimni čitatelj javio nam je kako su u Nacionalnom parku Plitvička jezera izvodili radove te su prilikom kopanja zemlje, iskopali dva ljudska kostura. Lokacija pronalaska je ispod terase na Poljani.

Na teren je izašla i policija, tijela su iskopana i odnesena na forenzičku analizu. Pretpostavlja se da su tijela zakopana između Drugog svjetskog rata i Domovinskog rata, no još uvijek nema službenih informacija iz policije.

Navodno je pronađen i nakit, odjeća, a preko tijela bili su posađeni čempresi. Ovaj misterij iz Parka dosad nije bio poznat medijima, niti su iz Nacionalnog parka Plitvička jezera obavijestili medije o ovom događaju.

Više informacija znati će se uskoro.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: Anonimni čitatelj

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close