Automoto

Zbog nedostatka znakova veliki dio vozača u Gospiću krši prometna pravila

“Pošto smo kao internetski portal u službi javnosti i za razne servisne informacije, do nas je ovih dana pristigla pritužba vezana uz regulaciju prometa u Gospiću iz koje je vidljivo, da pošto nema uređenosti znakovima veliki dio vozača krši (ili ne krši) prometna pravila.” Kolege s portala lika-express donose pritužbe građana.


Naime, krenete li iz ulice Frana Kurelca i spajate se na ulicu dr. Ante Stračevića možete produžiti ravno u ulicu Žakana Broza ili skrenuti desno u Starčevićevu ulicu, i to vam znakovi uredno pokazuju,ali nigdje ne možete saznati koja je prometnica s pravom prvenstva. Odnosno, vozite li se od staroga mosta na Novčici i uđete u onu novopečenu izmišljotinu kombinacije ceste i parkirališta ispred elitnih gospićkih kafića City bar i Bonus, vjerojatno mislite da idete cestom s pravom prednosti i vozite se bez razmišljanja. Ali ni vi ni vozači iz Frana Kurelca, odnosno jednosmjerne prometnice koja dolazi ispred ljekarne Pablo na znakove koji na to upozoravaju niste naišli.

Dakle, jednostavnom logikom oni iz Kurelčeve imaju, sukladno pravilču desne strane, pravo prvenstva. To je jedna od prometnih nebuloza u Gospiću, nakon ne tako davno uvedene prometne regulacije. Naiđete li na još takvih nedoumica slobodno se javite na web adresu našeg portala Lika-express. Nismo tu da vas oslobađamo od kazni, tu smo da vaše nedoumice prenesemo policiji i nadležnim institucijama.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: lika-express.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close