Grad ZagrebLifestyle

Projekt „Daj i ti nekome šansu“ povezuje studente u humanitarnom radu

„Daj i ti nekome šansu“ humanitarni je projekt udruge eSTUDENT u kojem se svi studenti dobre volje i oni koji to žele, pozivaju na sudjelovanje u prikupljanju namirnica od 11. do 15. ožujka na četiri lokacije u Zagrebu; Filozofskom fakultetu, Ekonomskom fakultetu, Učiteljskom fakultetu te na kampusu Borongaj svakim danom od 10 do 15 sati.


Sakupljaju se zdrave namirnice poput čajeva, meda, pekmeza, mlijeka na biljnoj bazi, čokoladnog mlijeka, prirodnih i gustih sokova te orašastih plodova. Većina će se prikupljenih namirnica donirati udruzi „Dajmo im šansu“ koja je osnovana s ciljem pomaganja djeci i mladima bez odgovarajuće roditeljske skrbi, oboljelima od kroničnih i malignih bolesti, te samohranim roditeljima, dok će mali dio ostati za druge udruge kojima je također potrebna pomoć.

Tim društveno odgovornog poslovanja sa sličnim je projektom prošle godine prikupio školski pribor za bolnicu Srebrnjak i udrugu „Krug ljubavi“ u akciji „Nepotrebno je nekome potrebno“. Stoga, pozivaju sva poduzeća, studente i mlade, ali i sve zainteresirane da malim prilogom pomognu onima kojima je najpotrebnije te zahvaljuju svima koji će na bilo koji način sudjelovati u ovoj humanitarnoj akciji!

Za više informacija o projektu posjetite službenu i Facebook stranicu.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: x-ica

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close