Proizvod koji nas je oduševio: Imunomed OPG-a Furlan iz Korenice!

LIKACLUB

Kada nas neki proizvod oduševi, a naročito kada ponosno možemo reći da dolazi iz Like, onda to moramo podijeliti s našim čitateljima! Upravo takav proizvod je Imunomed OPG-a Furlan, fantastičan med predivnog okusa, koji čini jako puno dobroga našem zdravlju.

Ovaj med smo kušali i odmah doma ponijeli na manifestaciji Dan Medvjeđeg Luka u Korenici, a o njemu smo zato i sve naučili od gospođe Marijane Furlan koja vrijedno sudjeluje u brojnim manifestacijama našeg kraja.

Nas je oduševio svojim okusom, mirisom i teksturom, a ovo je sve što trebate znati o Imunomedu:

Imunomed je visoko vrijedna mješavina meda, cvjetnog praha i propolisa za podizanje imuniteta organizma na prirodan način. Ova mješavina osigurava sve bitne vitamine i minerale iz meda te vrijedne proteine i kiseline iz peludi kao i zaštitu organizma propolisom. Imunomed je pogodan za preventivno korištenje prije sezine prehlada i gripa kao i nakon bolesti, a djeluje na način da tijelu vraća energiju i nadoknađuje vitamine, minerale i enzime.

Nezamjenjiv je kao izvor tvari iz cvjetnog praha-peludi koje čovjek inače ne unosi u organizam, a koje djeluju više nego blagotvorno i zbog čega se pelud i naziva “najsavršenija namirnica na svijetu”. Imunomed u svom sustavu ima i propolis koji se u narodu naziva “prirodni antibiotik” jer djeluje kao zaštitnik organizma.

Pored svojih neizostavnih djelovanja na kašalj, grlo, paradontozu, zubno meso, ranice, posjekotine i ostalo, propolis je odličan za dizanje imuniteta organizma. Imunomed djeluje protuupalno, antialergijski i antigljivično. Redovitom uporabom pomaže u prevenciji i liječenju upalnih procesa grla i ždrijela, za prirodno jačanje imuniteta, za trudnice – početni stadij protiv mučnine, poslije liječenja čira na želucu, za obnavljanje jetre, za probavne smetnje, za poboljšanje cirkulacije i jačanje srčanog mišića te za usporavanje skleroze.

Više informacija potražite na Facebook stranici OPG Furlan.

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Izvor: sponzorirano

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u