VijestiDomScena

PROGRAM proslave 1. svibnja u zagrebačkom Maksimiru i čestitka gradonačelnika

Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani, radnice i radnici,

od srca vam čestitam 1. svibnja – Međunarodni praznik rada!

Slaveći 1. svibnja i Blagdan sv. Josipa Radnika na tradicionalnom druženju u Maksimiru iznova šaljemo poruke o važnosti zaštite radničkih prava i čuvanja dostojanstva svakoga čovjeka – poruke zajedništva, tolerancije, dijaloga i solidarnosti.

Danas je vrijeme za afirmaciju rada, znanja, kreativnosti i odgovornosti, vrijeme je da zaboravimo podjele, udružimo napore, stvorimo pozitivno ozračje za nužne reforme vodeći računa o solidarnosti i zaštiti najranjivijih, kako bi teret bio pravedno i ravnomjerno raspoređen.

Uvjeren sam da je to pravi način kako izazove pretvoriti u uspjehe, gospodarski oporavak i napredak naše Hrvatske i našega Zagreba.

Pozivam vas, drage sugrađanke i dragi sugrađani da u nedjelju, 1. svibnja budemo zajedno u Maksimiru gdje nas, kao i uvijek, čeka druženje, bogat program i, naravno, tradicionalni zagrebački prvosvibanjski grah!

Gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić

PROGRAM PROSLAVE 1. SVIBNJA pogledajte OVDJE!

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: bp

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close