VijestiDom

Proglašeni najbolji likovni radovi natječaja “Božić u mom gradu”

U sklopu događanja „Prosinac u Gospiću“ jučer je u KIC-u Gospić održana dodjela nagrada za najbolje likovne radove na temu „Božić u mom gradu“.


Na Natječaj je pristiglo  26 radova iz  Osnovne škole dr. Jure Turića – Gospić i 9 radova iz Osnovne škole „dr. Ante Starčević“ Pazarište-Klanac. Na početku, svim prisutnima obratila se ravnateljica KIC-a Danijela Bogić izrazivši zadovoljstvo brojem pristiglih radova također zahvalila je svim sudionicima na uloženom trudu.

Predsjednik Likovne udruge Lika, Nikica Jelić proglasio je tri najbolja rada, prvo mjesto pripalo je Anji Tonković (1.c OŠ dr. Jure Turića), drugo mjesto osvojio je Ivan Butorac (4.c OŠ dr. Jure Turića) dok je treće mjesto pripalo Sonji Jelušić (3. razred OŠ dr. Ante Starčević-Pazarište Klanac).

Nagrade najboljima uručila je zamjenica gradonačelnika Kristina Prša, a svi ostali sudionici dobili su prigodan poklon.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close