Lifestyle

Profesor matematike prikupio 60 000 fanova na Facebooku !

Profesor matematike Toni Milun, svojim je pristupom poduke matematike kroz primjere iz stvarnog života, uspio postići da veliki broj mladih zavoli ili barem počne podnositi inače omraženi školski predmet. Sve to donijelo mu je veliki broj pratitelja na Facebooku, kojih je od utorka preko 60.000!


Inače, profesora Tonija Miluna šira je javnost upoznala preko besplatnih instrukcija iz matematike, koje na zanimljiv način daje putem video linkova.

No, već dulje vremena uz matematičke teme, na njegovom su repertoaru pitanja tolerancije prema različitostima, ali i videomaterijali iz poduzetništva.

Inače Toni Milun se više puta stavio u službu društva te pomagao osjetljivim skupinama, kao što su mladi kockari. Naime, raznim izračunima je kroz nekoliko predavanja dokazao klincima “da je glupo ići u kladionicu, jer ona na kraju uvijek pobjeđuje”.

Pročitajte više na srednja.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook Toni Milun

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close