ScenaPolitika

Prof. Tvrtku Sariću dodijeljena nagrada rektorice zadarskog Sveučilišta

Odlični nastupi i kvalitetan rad studentskog zbora Odjela za nastavničke studije u Gospiću “Degenija“, pod ravnanjem prof. Tvrtka Sarića, nije prošao nezapaženo na zadarskom Sveučilištu.


Ova institucija od jučer do sutra slavi svoje petnaeste dane. U sklopu tog svečanog čina Degenija je nastupila na koncertu studentskih glazbenih sastava u crkvi Svetoga Dimitrija. Doznajemo bio je to jako dobar nastup gospićkog studentskog zbora. Vrhunac uspjeha za ovaj sastav bio je danas kada je na svečanoj sjednici prof.Tvrtku Sariću dodijeljena nagrada rektorice u znak priznanja za izvrsna postignuća u umjetničkom radu i vođenju Studentskog zbora “Degenija“.

Čestitke i prof.Sariću i svima onima koji su trenutno u zboru ili su proteklih godina prošli kroz njega. I naravno, radujemo se njihovom novom nastupu i u Gospiću.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: lika-express.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close