Grad ZagrebZdravlje

Produljeno je zaprimanje zahtjeva za onkološke preglede za hrvatske branitelje

Zahtjevi za onkološke preglede za hrvatske branitelje i članove obitelji smrtno stradalih, zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata zaprimat će se i dalje zbog velikog interesa.


Zahtjevi za navedeni specijalistički pregled zaprimaju se u Gradskom uredu za branitelje na lokaciji Vodnikova 14, svaki radni dan od 8 do 15 sati, do popunjenosti kapaciteta. Iz Gradskog ureda odlučili su produljiti zaprimanje zahtjeva zbog iznimno velikog interesa i kvalitete pregleda. Zahtjevi će se zaprimati za branitelje i članove obitelji s prebivalištem u gradu Zagrebu.

Za sve informacije zainteresirani hrvatski branitelji i članovi obitelji smrtno stradalih, zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata mogu se obratiti u Gradski ured za branitelje, Vodnikova 14, osobno ili na slijedeće brojeve telefona: 01/6166 282 ili 01/6100 389.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close