Grad ZagrebZdravlje

Produljeno je zaprimanje zahtjeva za onkološke preglede za hrvatske branitelje

Zahtjevi za onkološke preglede za hrvatske branitelje i članove obitelji smrtno stradalih, zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata zaprimat će se i dalje zbog velikog interesa.


Zahtjevi za navedeni specijalistički pregled zaprimaju se u Gradskom uredu za branitelje na lokaciji Vodnikova 14, svaki radni dan od 8 do 15 sati, do popunjenosti kapaciteta. Iz Gradskog ureda odlučili su produljiti zaprimanje zahtjeva zbog iznimno velikog interesa i kvalitete pregleda. Zahtjevi će se zaprimati za branitelje i članove obitelji s prebivalištem u gradu Zagrebu.

Za sve informacije zainteresirani hrvatski branitelji i članovi obitelji smrtno stradalih, zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata mogu se obratiti u Gradski ured za branitelje, Vodnikova 14, osobno ili na slijedeće brojeve telefona: 01/6166 282 ili 01/6100 389.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close