DogađanjaHrvatskaVijesti

Procurila fotografija spektakularnog main stage-a na LMF Festivalu

40 DJ-A

Impresivna glavna pozornica biti će visoka poput četverokatnice, a dojam će upotpuniti sjajan lightshow i popratni scenski efekti


Na Jarunu se ovih dana odvijaju finalne pripreme za dugo iščekivani festival ‘LMF’, koji će svoje premijerno izdanje doživjeti krajem kolovoza upravo na ‘zagrebačkom moru’. Radovi u tijeku otkrili su tako impresivan izgled main stage-a, koji će ugostiti neka od najpoznatijih imena svjetske elektronske scene, poput Marca Carole, Luciana, Claptone-a, ali i domaće, poput našeg Petra Dundova.

Fotografija skice pozornice pokazuje kako će ona u konačnici izgledati, a moglo bi se reći kako je to u najmanju ruku – impresivno! Kontaktirali smo organizatora festivala, koji je otkrio još poneke zanimljive detalje. „Cijela produkcija na najvišoj je svjetskoj razini, a sam main stage bit će 15ak metara visine. Možemo reći da će biti veličine jedne zgrade četverokatnice sa hrpom svjetlosnih i drugih scenskih efekata. Za sada ne bi htjeli otkriti previše detalja, ali jedno je sigurno – kod svih posjetitelja planiramo izazvati wow efekt te ih stoga pozivamo da nam se pridruže i budu dio ove cool priče u hrvatskoj produkciji“. – izjavili su dečki iz agencije Playbox.

‘LMF’ s pravom nosi titulu najiščekivanijeg festivala ovog ljeta – od atraktivnog line-up, na kojem se nalazi preko 40 domaćih i stranih DJ imena, preko odličnog koncepta samog festivala, koji spaja party parade, glazbeni festival i cjelodnevni boravak uz jezero do super popratnih sadržaja. ‘LMF’ počinje u subotu, 21.08., točno u 12 sati, kada kreće party parada putujućih kamiona pozornica, na kojima će svoja umijeća pokazati brojni DJ-evi, ali i atraktivne plesačice. Ukupno 6 kamiona-pozornica kružiti će tokom dana oko jezera, a zaustaviti će se u sumrak, kada glavnu ulogu preuzima main stage i headlineri. Porgram će trajati do ranih jutarnjih sati 22.08.

Karte su dostupne putem sustava Eventim: https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/let-the-music-be-free-festival-zagreb-src-jarun-jarunsko-jezero-562868/event.html


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close