Prljavo kazalište na svjetskoj turneji, Zagreb ih očekuje 31. svibnja!

Tena Brnad

Zimske neprilike najavljene za ovaj tjedan neće zabrinuti članove grupe Prljavo kazalište koji su snijeg i hladnoću zamijenili vrućim australskim suncem.


Prošli tjedan, jedan od naših najdugovječnijih rock bendova otputovao je na australsku turneju na kojoj će održati šest koncerata, u pet najvećih australskih gradova, u Perthu, Melbourneu, Brisbaneu, Adelaideu i Sydneyu. Nakon Australije, krajem travnja Prljavci kreću i na američku turneju, a nestrpljiva publika čeka ih u Torontu, Vancouveru, Chicagu, New Yorku, San Franciscu i Los Angelesu.

Osim mnogobrojne publike u tuđini, onu zagrebačku će sigurno razveseliti najavljeni veliki koncert na stadionu NK Zagreb u Kranjčevićevoj ulici, na Dan grada Zagreba, 31. svibnja. Bit će to ujedno i proslava njihovog velikoj jubileja, 40 godina na glazbenoj sceni. Zagreb i Prljavo kazalište pokazali su tijekom svih ovih godina neraskidivu povezanost stoga će ovo biti pravi rođendansko-glazbeni spektakl u kojem će uživati sve generacije.

Osim brojnih koncerata , članovi Prljavog kazališta najavili su i novi, 15. studijski album. Krajem prošle godine ušli su u studio Croatia Recordsa kako bi snimili dva nova singla. Prvi od njih, još uvijek radnog naslova “Prvi bijeg od kuće”, moći će se čuti već početkom ožujka.

“Imam zaokruženu priču kad je u pitanju album. Imamo i dosta pjesama pa kad uđemo u studio vidjet ćemo koje ćemo odabrati za album. Izaći ćemo uskoro s prvim singlom malo žešćeg ritma i nećemo odugovlačiti sa snimanjem albuma”, objasnio je Jasenko Jajo Houra.


Foto: PR

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u