Karlovačka županijaKontinentalni

Priznanje Simply the Best za kampanju „Na pivo u Karlovac“

NACIONALNA GODIŠNJA NAGRADA

TZ grada Karlovca dobitnik je nacionalne godišnje nagrade Simply the Best za kampanju „Na pivo u Karlovac“ u kategoriji Promocija i propaganda.


Ovu nagradu za kreativnost, inovativnost, razvoj i unapređenje turističke ponude destinacije, tradicionalno dodjeljuju UHPA – Udruga hrvatskih putničkih agencija i turistički časopis Way to Croatia. Nagradu je preuzela direktorica TZ grada Karlovca Marina Burić na prigodnoj svečanosti 24. 11. u Selcu.

U vrijeme pandemije koronavirusa Turistička zajednica grada Karlovca provela je kampanju “Na pivo u Karlovac“ s ciljem pozicioniranja Karlovca kao kvalitetne gastronomske i pivske destinacije. Potaknuti činjenicom da su brojna događanja tijekom 2020. godine otkazana, pa tako i Dani piva Karlovac, TZ je željela na neki način ipak iskoristiti činjenicu da je pivo jedan od zaštitnih znakova karlovačkog kraja. Osim ponude piva u karlovačkim ugostiteljskim objektima kampanjom su istaknuta i jela pripremljena s pivom. Karlovački restorani ponudili su kroz tematske pivske menije jedinstvena jela pripremljena s lokalnim namirnicama te ispričanom lokalnom gastronomskom pričom.

Kampanja “Na pivo u Karlovac” dosegla je 400 000 ljudi dok je mrežnu stranicu visitkarlovac.hr s istaknutom ponudom 23 pivska specijaliteta pregledalo preko 15 000 posjetitelja. U kampanji je sudjelovalo 9 restorana i 15 kafića te je doprinijela povećanju broja posjetitelja i prometa. Važno je bilo zadržati u svijesti posjetitelja Karlovac kao pivski brend i u tome se uspjelo.

Direktorica Marina Burić ovom je prilikom istaknula: “Želja nam je bila unaprijediti priču o Karlovcu kao tradicionalnoj pivskoj destinaciji, povezati se s našim ugostiteljima kao važnim dionicima u turizmu grada te marketinškim aktivnostima pružiti podršku njihovom radu. Iz tog razloga kroz ponudu restorana i kafića ponudili smo primjeren sadržaj s kojim smo sigurno ojačali pivski brend Karlovca koji je već postao i dio identiteta grada. Na tim se aktivnostima radi i dalje kroz IQM projekt upravljanja destinacijom. Iznimno nas veseli da je naš trud prepoznat te se ovim putem u ime svih naših dionika zahvaljujem organizatorima na priznanju.”


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close