VijestiScena

PRIZNANJE I HRVATSKOM DJ-u “It’s All About The Music” proglašena najboljom radijskom emisijom za 2018.!

It’s All About The Music proglašena je u Madridu najboljom radijskom emisijom za 2018. godinu!


It’s All About The Music radijska emisija Ibiza Global Radija okrunjena je prestižnom titulom “The Best Radio Show 2018” na svečanoj dodjeli Vicious Music Awards održanoj u Madridu 8. svibnja 2019.

It’s All About The Music radijska emisija je dio It’s All About The Music projekta stvorenog na Ibizi, koji uz radijsku emisiju sadrži klupske programe i festivale. It’s All About The Music putem kombinacije gostovanja najpoznatijih svjetskih DJ-a i producenata elektroničke glazbe te otkrivanja novih talenata daje snažan doprinos razvoju svjetske klupske scene. Baziran na Ibizi, prisutan od Italije do SAD-a, to je pravi globalan projekt u konstantnom rastu.

Dio te uspješne priče je od prošle sezone i legendaran hrvatski DJ, DJ MAX, koji nastupa ovog petka na Ibizi, upravo u emisiji It’s All About The Music u sklopu svojeg novog radijskog specijala, koji u samo 2 dana obuhvaća 3 radijske emisije u 3 europska grada.

DJ MAX gostuje u petak, u 21 sat, s jednosatnim miksom u It’s All About The Music radijskoj emisiji na Ibiza Global Radiju, nastavlja dva sata kasnije u Amsterdamu na EJR Radiju sa 79. epizodom svoje tjedne radijske emisije DJ MAX In The Mix i završava ovaj dvodnevni radijski specijal u subotu navečer na Drugom programu Hrvatskog radija s 1019. epizodom kultne serije emisija Dobro došli u klub.

Sretan sam što je It’s All About The Music proglašena Najboljom radijskom emisijom i ovom prilikom bih čestitao prijateljima i kolegama s Ibiza Global Radija i It’s All About the Music projekta. Drago mi je da sam svojim dosadašnjim gostovanjima doprinjeo popularnosti emisije i projekta te pozdravljam i čestitam svim kolegama DJ-ima koji su do sada u ovom projektu sudjelovali., izjavio je DJ MAX i dodao: Veselim se nastavku uspješne suradnje i ljetnoj sezoni na Ibizi koja je pred nama.

Podsjećamo, DJ MAX-ova emisija Dobro došli u klub, koja se emitira na Drugom programu Hrvatskog radija od 1996. godine, dobila je prvog Ambasadora i proglašena Najboljom radijskom emisijom u Hrvatskoj 2016. pa možemo reći da je i ova nagrada u Španjolskoj 2019., za projekt u kojem sudjeluje, još jedna potvrda DJ MAX-ovog iznimnog talenta i kvalitetnog dugogodišnjeg rada.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close