Grad Zagreb

Privremena regulacija prometa na Ulici Resnički gaj I.

Zbog izvođenja radova pripreme za asfaltiranje Ulice Resnički gaj I. na dijelu od Ulice Resnički gaj II. do Čulinečke ceste, bit će zauzet dio kolnika, od četvrtka 07. 04. 2016. godine do subote 09. 04. 2016. godine u vremenu od 08,00 sati do 17,00 sati.


Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati, po preostalim slobodnim dijelovima kolnika, prema privremeno postavljenoj regulaciji prometa

U vremenskom razdoblju od nedjelje 10. 04. 2016. godine do ponedjeljka 11. 04. 2016. godine do 04,00 sati zbog izvođenja radova asfaltiranja, Ulica Resnički gaj I. na dijelu od Ulice Resnički gaj II. do Čulinečke ceste bit će zatvorena za sav promet.

Obilazni pravci bit će:

Čulinečka – Južna – Ulica kneza Branimira – Zagrebačka – Ljudevita Posavskog – Slavonska avenija – Čulinečka – Resnički gaj II. – Resnički gaj I. i obratno.

Sugrađani se molie da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju, te ih se moli za strpljenje i razumjevanje zbog mogućih poteškoća u prometu.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close