Grad Zagreb

Privremena regulacija prometa Ilica-Reljkovićeva

Informacija o privremenoj regulaciji prometa u zoni raskrižja Ilice i Reljkovićeve ulice od petka 18. 03. od 18,00 sati do ponedjeljka 21. 03. 2016. do 04,00 sata


Prilikom izvođenja radova sanacije tramvajske pruge na Ilici u zoni raskrižja sa Reljkovićevom ulicom od petka 18. 03. od 18,00 sati do ponedjeljka 21. 03. 2016. do 04,00 sata bit će onemogućeno izlaz iz Reljkovićeve ulice na Ilicu (smjer jug-zapad).

Prilikom predmetnih radova na dijelu Trga Francuske republike (od Reljkovićeve do Čanićeve) promijeniti će se smjer kretanja vozila kako bi se omogućilo kretanje vozila prema Ilici.
Od subote 19. 03. od 08,00 sati pa do završetka radova zauzeti će se i jedan prometni trak na Ilici u zoni predmetnog raskrižja, a promet će se odvijati po preostalom slobodnom dijelu kolnika.

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati, prema privremeno postavljenoj regulaciji.

Iz ureda pročelnika sugrađane upozoravaju na moguće poteškoće u prometu te ih mole za strpljenje i razumijevanje.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close