VijestiScenaTurizam

VIDEO: Prirodne ljepote Hrvatske u novom spotu Mire Šimić

Nakon duže diskografske stanke, Mira Šimić se vratila na glazbenu scenu pjesmom ‘Bistra voda’. Pjevačica koja tijekom karijere nastupala na Dori, Zagrebfestu i na Splitskom festivalu, ostvarila je i uspješne suradnje s kolegama poput Nene Ninčevića, Joška Banova, Rajka Dujmića, Steve Cvikića i drugih.


Aktualnu pjesmu potpisuje sama, dok je za aranžman odgovoran Marijo Luketa. Spot je u režiji Željka Petreša sniman na predivnim lokacijama na Krki, na istim onim lokacijama gdje je sniman i popularni filmski serijal Winnetou. Osim Nacionalnog parka Krka, spot je sniman i u Parku prirode Biokovo, ali i na tvrđavi Fortica iznad Omiša, tvrđavi iz 15. stoljeća koja je omiškim gusarima služila kao vidikovac i sklonište.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: 24sata.hr | Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close