VijestiScenaTurizam

Priprema se velika proslava rođendana Tesle u organizaciji Turističke zajednice Grada Gospića

Dana 10. srpnja 1856. godine u Smiljanu kraj Gospića rođen je Nikola Tesla, slavni izumitelj, elektrotehničar i fizičar koji je ostavio veliki trag u našem društvu i načinu kako živimo.


Povodom 163. obljetnice rođenja jednog od najvećih svjetskih umova, Turistička zajednica grada Gospića u utorak 9. srpnja organizira manifestaciju pod nazivom “Tesla power of lights” koja će se održati na Trgu Stjepana Radića s početkom u 21 sat.

Posjetitelje očekuje bogati program koji uključuje ples na svili i plesni nastup grupe Atomi, atraktivne svjetlosne efekte i svjetleći namještaj, a organizatori su najavili i spektakularni  laser show. Pogledajte atraktivan nastup grupe Atomi koja stiže u Gospić na Teslin rođendan.

Za dobru atmosferu u glazbenom dijelu večeri pobrinut će se bend Diktatori poznat po stalnim nastupima sa Marijanom Banom, a za vrijeme trajanja manifestacije građani će moći uživati i u bogatoj eno-gastro ponudi.

Posebno se najavljuje i edukativni vlakić “Putevima Nikole Tesle” koji će u Gospiću obilaziti i besplatno voziti tijekom dana, a ideja je da se obiđu sve gradske lokacije vezane  za život i rad svjetskog genija. Sve zgrade u kojima je Tesla živio ili radio, biti će osvijetljene, a rutu vlakića će pratiti priča o njegovu životu vezana za Gospić..

Najavljuje se i poseban svjetleći namještaj koji će se nalaziti na Trgu Stjepana Radića, specijalno naručen za ovu obljetnicu Teslinog rođenja.  O svemu će detaljnije izvijestiti organizatori u sljedećim tjednima.

Proslavimo zajedno rođendan Nikole Tesle, pozivamo sve građane i turiste na veliko obilježavanje rođenja svjetskog genija!, pozivaju iz Turističke zajednice Grada Gospića. Naglašavaju i da sve informacije možete pratiti putem društvenih mreža, na Facebooku i Instagramu @visitgospic.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close