Vijesti

Priopćenje Veleučilišta “Nikola Tesla” u Gospiću o studentskoj menzi u Otočcu

Jučerašnja informacija o problemu studentske menze u Otočcu odjeknula je u županiji. Naša redakcija zatražila je komentar od Veleučilišta “Nikola Tesla” u Gospiću i danas je stigao odgovor v.d. dekana prof. Aleksandra Skendžića. Prioćenje prenosimo u cijelosti.

Vezano za Vaš članak: „Studentski  zbor Gacke dovodi MINISTARSTVO  u Otočac“,  slobodni smo Vas obavijestiti da je Veleučilište „Nikola Tesla„ u Gospiću tijekom ljetnog  semestra akademske  godine 2013/2014. godine u više navrata  kontaktiralo nadležno Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, a vezano za problematiku studentske prehrane na području Grada Otočca.

Napominjemo da smo Ministarstvo obavijestili  o mogućim  davateljima usluge na području Grada Otočca sukladno Pravilniku o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na pokriće troškova prehrane studenata. (NN 120/13 i 8/14),  te smo obaviješteni da će Ministarstvo po provedenom natječajnom postupku sklopiti ugovor s odabranim davateljem usluge.

Ističemo da nismo upoznati s eventualnim dolaskom predstavnika nadležnog Ministarstva u Otočac. U svakom slučaju pozdravljamo zalaganje i angažman Studentskog Zbora Gacke vezano za predmetnu problematiku.

 S poštovanjem.

 v.d. Dekan

Aleksandar Skendžić, prof.


 

Tekst: UL


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close