Ličko-senjska županijaPolitika

PRIOPĆENJE – Karlo Starčević: “Vrijeme će pokazati sve kosture koji polako, ali sigurno ispadaju iz ormara”

Na redakciju portala LIKACLUB danas je stiglo priopćenje iz Ureda gradonačelnika Grada Gospića vezano za medijske napise o smjeni zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Gospić, Željka Došena. U priopćenju gradonačelnik Starčević ističe da je imenovanje Željka Došena bilo nezakonito, a njegova smjena jedino ispravno i zakonsko rješenje te kao dokaz dostavlja sudsku presudu koju možete pogledati OVDJE.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Poštovani,

ovim priopćenjem želim napokon stati na kraj lažima kojima gotovo svakodnevno neki portali obmanjuju javnost s ciljem da obezvrijede mene kao osobu, ali i moju gradonačelničku dužnost koju obavljam časno i u skladu sa zakonskim propisima RH. Posljednje su vrijeme na temu razrješenja zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Gospić Željka Došena pisali mnoge neistine i insinuacije. Stoga danas na uvid dostavljam dokument – SUDSKU PRESUDU u kojoj se jasno i nedvosmisleno  navodi da je nezakonito bilo jedino imenovanje gdina. Željka Došena, a nipošto njegova smjena koja je u ovom slučaju bila jedino ispravno i zakonsko rješenje. Naime, ovom presudom odbija se tužba Željka Došena te se još jednom potvrđuje da je nezakonito djelovao i da nikada nije niti smio biti imenovan zapovjednikom iz razloga što nije zadovoljavao propisane uvjete za obavljanje tih poslova. Mišljenja sam da ovaj slučaj nije bio jedina nezakonita radnja bivše vlasti, ali o tom po tom. Vrijeme će pokazati sve kosture koji polako, ali sigurno ispadaju iz ormara.

Stoga vas molim da ovo priopćenje objavite na svojim portalima kako bi javnost bila upoznata s pravom istinom oko ovog slučaja.

S poštovanjem,

GRADONAČELNIK

Karlo Starčević


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close