Ličko-senjska županijaPolitika

Priopćenje gradonačelnika Starčevića: “Grad Gospić prema svojim skromnim mogućnostima itekako vodi brigu o svojim građanima”

Na mail adresu portala LIKACLUB jutros je stiglo priopćenje gradonačelnika Starčevića vezano uz isplatu božićnica koja je započela jučer, a koju je Grad Gospić ove godine prvi puta osigurao za umirovljenike i nezaposlene osobe s područja Grada.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Grad Gospić, ove je godine po prvi puta povodom Božića i božićnih blagdana osigurao božićnice za svoje umirovljenike čija mirovina ne prelazi 1.500,00 kn kao i nezaposlene građane koji su prijavljeni na Hrvatski zavod za zapošljavanje. To je još jedan dokaz da Grad Gospić prema svojim skromnim mogućnostima itekako vodi brigu o svojim građanima.

Kako je već poznato isplata božićnica je još od ponedjeljka do četvrtka u Gospiću, a u četvrtak popodne na Ličkom Osiku za sve one koji imaju prijavljeno prebivalište na Ličkom Osiku.

Također svim nepokretnim i nemoćnim osobama božićnica će biti dostavljena u njihove domove, što je također primjer brige Grada Gospića za najosjetljivije i najugroženije sugrađane – stare i nemoćne, što će svakako i ubuduće činiti.

S poštovanjem,

GRADONAČELNIK

Karlo Starčević

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close