Priopćenje gradonačelnika Starčevića: “Grad Gospić prema svojim skromnim mogućnostima itekako vodi brigu o svojim građanima”

Tena Brnad

Na mail adresu portala LIKACLUB jutros je stiglo priopćenje gradonačelnika Starčevića vezano uz isplatu božićnica koja je započela jučer, a koju je Grad Gospić ove godine prvi puta osigurao za umirovljenike i nezaposlene osobe s područja Grada.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Grad Gospić, ove je godine po prvi puta povodom Božića i božićnih blagdana osigurao božićnice za svoje umirovljenike čija mirovina ne prelazi 1.500,00 kn kao i nezaposlene građane koji su prijavljeni na Hrvatski zavod za zapošljavanje. To je još jedan dokaz da Grad Gospić prema svojim skromnim mogućnostima itekako vodi brigu o svojim građanima.

Kako je već poznato isplata božićnica je još od ponedjeljka do četvrtka u Gospiću, a u četvrtak popodne na Ličkom Osiku za sve one koji imaju prijavljeno prebivalište na Ličkom Osiku.

Također svim nepokretnim i nemoćnim osobama božićnica će biti dostavljena u njihove domove, što je također primjer brige Grada Gospića za najosjetljivije i najugroženije sugrađane – stare i nemoćne, što će svakako i ubuduće činiti.

S poštovanjem,

GRADONAČELNIK

Karlo Starčević

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: PR

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u