NacionalnaPolitikaIzdvojenoPromo

Prilika Grupa pripremila Politika mix, paket za društvene mreže političara

TRI PAKETA

Prilika Grupa, čiji je član i portal Lika Club, pripremila je novi marketinški paket pod nazivom Politika mix.


2021. godine u Republici Hrvatskoj održat će se lokalni izbori. Kako se interes političara za radom na društvenim mrežama intenzivira u vremenu prije izbora, Prilika Grupa je slijedom toga osmislila Politika mix paket. Namijenjen je politički ambicioznim osobama koje se žele aktivno i kvalitetno promovirati, te na taj način isticati svoje stavove na Facebooku. Uz to Politika mix namijenjen je i političkim strankama koje žele komunicirati svoje ideje lokalnoj i regionalnoj javnosti Facebooka.

Paketi su Standard, ALL IN i ALL IN Pro. Cijene paketa postavljene su sa različitim intenzitetom, ovisno od broja stranica koje agencija administrira, te broja objava i satnice koju je potrebno potrošiti kako bi se posao kvalitetno obavio.

Prilika Grupa je u nastavku paketa, odgovorila i na najčešća pitanja i odgovore u skladu s praksom. Pakete i najčešća pitanja i odgovore pogledajte OVDJE.

Za dodatne informacije obratite nam se na [email protected] ili kontakt broj 091/518-0205.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close