NovacKarijeraIzdvojeno

Prilika Grupa postala član vodećeg strukovnog udruženja za digitalno izdavaštvo i oglašavanje – HUDI

Prilika Grupa je polovicom rujna 2021. godine postala punopravna redovna članica Hrvatske udruge za digitalno izdavaštvo – HUDI.


Slijedom pozicije izdavača dva medija, portala Lika Club i magazina The Plitvice Times, prihvatili smo poziv  u novoosnovanu nacionalnu udrugu izdavača i oglašivača – piše prilika.group.

Vodeće strukovno udruženje za digitalno izdavaštvo i oglašavanje djeluje od polovice 2021. godine, a Prilika Grupa će kao izdavač dva medija po Statutu HUDI-ja članstvom dobiti pravo na svoje članove vijeća, odbora i radnih skupina.

Ciljevi HUDI-ja su:

  • Biti središnje mjesto okupljanja industrije digitalnog oglašavanja gdje sve zainteresirane strane otvoreno razgovaraju o izazovima s kojima se susreću u svome poslovanju
  • Oblikovati pravila ponašanja i standarde poslovanja na digitalnom oglašivačkom tržištu
  • Transferirati know-how i trendove s razvijenih digitalnih tržišta na domaće kompanije
  • Podići opću razinu znanja i stručnosti na tržištu
  • Stvoriti pretpostavke za razvoj regionalnog centra digitalne medijske industrije

Osnivači HUDI-ja su Index promocija, Hanza media, RTL Hrvatska, Nova TV, Styria i Telegram media grupa.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Prilika Grupa

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close