WebTechIzdvojeno

Prilika Grupa postala član Hrvatske udruge za odnose s javnošću
Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) strukovna je udruga koja okuplja stručnjake u odnosima s javnošću i druge komunikacijske stručnjake s ciljem izobrazbe, stručnoga usavršavanja i informiranja svojih članova te s ciljem unapređenja standarda struke odnosa s javnošću i njezina ugleda među općom javnosti te među ključnim javnostima.

Prilika Grupa je agencija za marketing i odnose s javnošću osnovana 2015. godine, a od danas je novi član Hrvatske udruge za odnose s javnošću. Uslugama agencijskog odjela Prilike to će dati novu dimenziju kvalitete, a osim toga i bolju komunikacijsku umreženost sa stručnim kadrovima koji su već dio HUOJ-a. Djelatnici i suradnici Prilike dati će svoj doprinos u organizaciji i nadolazećim događanjima HUOJ-a.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close