WebTechIzdvojeno

Prilika Grupa postala član Hrvatske udruge za odnose s javnošću
Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) strukovna je udruga koja okuplja stručnjake u odnosima s javnošću i druge komunikacijske stručnjake s ciljem izobrazbe, stručnoga usavršavanja i informiranja svojih članova te s ciljem unapređenja standarda struke odnosa s javnošću i njezina ugleda među općom javnosti te među ključnim javnostima.

Prilika Grupa je agencija za marketing i odnose s javnošću osnovana 2015. godine, a od danas je novi član Hrvatske udruge za odnose s javnošću. Uslugama agencijskog odjela Prilike to će dati novu dimenziju kvalitete, a osim toga i bolju komunikacijsku umreženost sa stručnim kadrovima koji su već dio HUOJ-a. Djelatnici i suradnici Prilike dati će svoj doprinos u organizaciji i nadolazećim događanjima HUOJ-a.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close