Društvene mrežeTechIzdvojeno

Prilika Grupa izlistana kao Facebook Marketing Partner

PARTNER DIO

Marketinška agencija Prilika Grupa krajem veljače 2021. pojavila se u Facebook sučelju


Prilika Grupa izlistana je kao Facebook Marketing Partner u sučelju za agencije. Našim sadašnjim klijentima to će omogućiti novu dimenziju kvalitete usluge na najvećoj društvenoj mreži na svijetu, a svim budućim klijentima dodatnu sigurnost u kvalitetu rada pri vođenju oglašivačkih kampanji. Ovaj dio sučelja Facebook tek priprema za ozbiljnu aktivaciju i pogodnosti agencijama naročito na našem tržištu. – navode iz agencije.

Facebook for Business sada u kategoriji upravljanja kampanjom prikazuje i Prilika Grupu, što možete pogledati na sljedećem linku ovdje. Područja koja su istaknuta kao fokusna su; menadžment digitalnog marketinga, full kreativna rješenja, te optimizacija performansi.

Screenshot: Facebook

Više o svemu na linku www.prilika.group .

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close