VijestiTurizam

PRIKUPLJANJE DONACIJA NA GOSPIĆKOM KLIZALIŠTU U subotu svi na klizanje za Josipa!

Grad Gospić i Turistička zajednica Grada Gospića pozivaju građane na prikupljanje donacija koje će se održati 21. prosinca na Trgu Stjepana Radića u Gospiću.


Naime, ove subote u vremenu od 11 do 22 sata sav prihod od prodaje ulaznica za klizalište bit će preusmjeren za liječenje Josipa Kolačevića, osamnaestogodišnjeg mladića iz grada Gospića koji se već skoro godinu dana nalazi u teškoj situaciji.

Josip je prošle godine prilikom pada doživio tešku ozljedu i za njegov oporavak prijeko su potrebne rehabilitacije, a jedna u nizu novih i izuzetno bitnih tek slijedi. Radi se o rehabilitaciji robotikom u poliklinici Glavić za koju je potrebno izdvojiti 156 tisuća kuna.

U ovo predblagdansko vrijeme građani grada Gospića pokazali su da imaju veliko srce za potrebite i u nekoliko navrata prikupljali su donacije za Josipa, a ove subote ovoj hvalevrijednoj akciji se priključuje i Grad Gospić.

Dođite u subotu na Trg Stjepana Radića, uživajte u klizanju i božićnoj čaroliji Prosinca u Gospiću i sudjelujte u prikupljanju donacija za liječenje Josipa Kolačevića!, poručuju iz Grada Gospića.

U slučaju lošeg vremena prikupljanje donacija će biti odgođeno, o čemu će građani biti pravovremeno obaviješteni.


 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close