NacionalnaPolitika

Prijetnje ličkom Domovinskom pokretu, članica pozvala na prestanak sramotnih radnji

Mirjana Vrkljan-Radošević, čelnica i članica ličkog Domovinskog pokreta, na svom Facebook profilu objavila je zabrinjavajuće informacije o prijetnjama koje dobivaju njihovi članovi.


Nakon što je u Gospiću osnovana nova podružnica stranke, Vrkljan-Radošević na Facebooku tvrdi kako traju prijetnje članovima. Tvrdi i da zna nalogodavce, iako ne navodi ime. Pročitajte u nastavku.

26.10.2020 u Gospiću je osnovan ogranak Domovinskog pokreta Miroslava Škore.
Od tada počinju stalne prijetnje članovima stranke , pa čak i one najgore. Ovim puta pozivam sve one koji se bave ovim sramotnim radnjama da odmah prestanu, inače ćemo biti prisiljeni sve prijaviti policiji. Nalogodavce znamo, a policija će lako ući u trag onima koji to rade u njihovo ime. Domovinski pokret je i nastao upravo zbog ovakve politike kojoj je cilj godinama zastrašivati i dijeliti naše građane. Nećete uspjeti. Ovakvim postupcima samo još više tonete u žabokrečinu u kojoj se nalazite već godinama.
🇭🇷 ZATO ŠTO SVOJE VOLIMO🇭🇷


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: Domovinski pokret

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close