NacionalnaPolitika

Prijetnje ličkom Domovinskom pokretu, članica pozvala na prestanak sramotnih radnji

Mirjana Vrkljan-Radošević, čelnica i članica ličkog Domovinskog pokreta, na svom Facebook profilu objavila je zabrinjavajuće informacije o prijetnjama koje dobivaju njihovi članovi.


Nakon što je u Gospiću osnovana nova podružnica stranke, Vrkljan-Radošević na Facebooku tvrdi kako traju prijetnje članovima. Tvrdi i da zna nalogodavce, iako ne navodi ime. Pročitajte u nastavku.

26.10.2020 u Gospiću je osnovan ogranak Domovinskog pokreta Miroslava Škore.
Od tada počinju stalne prijetnje članovima stranke , pa čak i one najgore. Ovim puta pozivam sve one koji se bave ovim sramotnim radnjama da odmah prestanu, inače ćemo biti prisiljeni sve prijaviti policiji. Nalogodavce znamo, a policija će lako ući u trag onima koji to rade u njihovo ime. Domovinski pokret je i nastao upravo zbog ovakve politike kojoj je cilj godinama zastrašivati i dijeliti naše građane. Nećete uspjeti. Ovakvim postupcima samo još više tonete u žabokrečinu u kojoj se nalazite već godinama.
🇭🇷 ZATO ŠTO SVOJE VOLIMO🇭🇷

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Domovinski pokret

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close