Scena

Prijavite se na veliki broj oglasa za posao diljem Hrvatske!

MojPosao predstavlja deset poslodavaca koji zapošljavaju na raznolikim radnim pozicijama. Pronađite idealan oglas za sebe i prijavite se već danas!


Pevec zapošljava Voditelja građenja i održavanja nekretnina. Poslodavac nudi stalni radni odnos, mogućnost usavršavanja, dinamičan posao i rad u ugodnoj atmosferi. Rok za prijavu na oglas je 9. veljače.

Emporio usluge regionalni su pružatelj usluga automatske obrade podataka u procesima provođenja zaštite oko autorskih prava. Do 13. veljače imaju raspisan natječaj za LP/SQL programera. Od kandidata očekuju da se uključi u razvoj posve novih sustava koji su trenutno u fazi projektiranja.

Ugostiteljski obrt Ive restoran je s dugogodišnjom tradicijom i uhodanim osobljem koji zapošljava Kuhara, Čistača/Čistačicu i Konobara. Rok za prijavu na oglase je 8. odnosno 15. veljače.

Suvremena privatna ginekološka praksa smještena u centru grada Bielefelda u Njemačkoj zbog povećanja opsega posla zapošljava osobu na poziciji Doktor medicine – specijalist ginekologije i opstetricije. Na oglas se možete prijaviti do 17. veljače.

Weber Escal bavi se distribucijom poštanskih pošiljaka i promotivnih materijala te traži kandidata s tri godine radnog iskustva za radnu poziciju Regionalni voditelj distribucije adresiranih i neadresiranih pošiljaka. Mjesto rada je Varaždin ili Koprivnica, a oglas traje do 20. veljače.

Euro Gas iz Nove Gradiške bavi se razvojem tržišta tečnog naftnog plina. U potrazi su za Izvršnim direktorom/menadžerom, a idealan kandidat ima tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima te diplomu više ili visoke stručne spreme. Oglas je aktivan do 15. veljače.

Tommy ima raspisan natječaj za čak 12 pozicija na lokacijama Vir, Novalja, Privlaka, Split te Vis. Do 9. veljače možete se prijaviti za oglašene radne pozicije na otoku Visu: Skladištar, Poslovođa, Prodavač te Voditelj odjela, dok do 16. veljače traju natječaji za radne pozicije: Poslovođa, Zamjenik poslovođe, Voditelj odjela, Prodavač, Prodavač na gastro odjelu, Skladištar i Mesar.

Gulliver Travel privatna je turistička i putnička agencija koja do 12. veljače traži kandidate za rad u Dubrovniku, Makarskoj, Splitu, Poreču, Zagrebu, Istri, Braču te na širem području Dalmacije. Mjesto rada ovisi o oglašenoj radnoj poziciji, stoga kliknite na oglas na koji se želite prijaviti: Menadžer za ključne kupce, Referent za tržište za brodove na kružnim putovanjima, Vodič/pratitelj na izletima, Turistički zastupnik 1, Turistički zastupnik 2, Vozač u turizmu, Operativac, Djelatnik na poslovima rezervacije izleta 1 te Djelatnik na poslovima rezervacije izleta 2.

Emmezeta za svoj prodajni tim traži više osoba za radno mjesto Prodavača te Vozača/Dostavljača mjesto rada je Zagreb. Zapošljavaju se i Skladištar te Stolar/montažer namještaja za rad u sljedećim gradovima: Dubrovnik, Kaštel Sućurac, Zadar, Rijeka, Slavonski Brod, Osijek i Zagreb. Rok za prijavu na oglase je 8. veljače.

Jadranka hoteli do 19. veljače zaprimaju prijave za radne pozicije: Vozač – portir, Konobar, Spa terapeut – kozmetičar, Radnik u domaćinstvu/sobar te Radnik na bazenu/plaži. Mjesto rada je Mali Lošinj, a u pitanju su sezonski poslovi na određeno radno vrijeme.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close