Web

Prijavite se u novi RTL-ov kviz “10 pitanja” i zaigrajte iz svoje fotelje!

OSVOJITE 2.000 KN

Iz udobnosti vlastitog dnevnog boravka uvijek pripadnete pobjedničkome timu?


S partnerom, prijateljem ili članom obitelji baš uvijek točno odgovorite na ono najteže pitanje? Tvrdite da biste se bolje snašli od natjecatelja u studiju? E, sad je vrijeme da to i pokažete!

Svi vi koji sa svojih kauča znate točne odgovore na pitanja iz kvizova, došlo je vaših pet minuta! Jer ovih dana, kad vrijeme kratite unutar četiri zida, nema boljeg načina da se zabavite nego da iz svoje sobe i s timom koji vi odaberete unovčite svoje znanje o Hrvatskoj, u novom RTL-ovu kvizu ’10 pitanja’.

RTL-ov produkcijski tim je osmislio kviz za ovo vrijeme boravka u zatvorenom – svatko u svom domu fizički, ali ne i emotivno distanciran!

Osvojite 2.000 kuna!

Vi odlučujete je li vam novac koji zaradite u kvizu lakše dijeliti s ekipom ili ćete ga po izlasku iz izolacije potrošiti sami na sebe. Ipak, u toj misiji pomoći će vam, ili možda odmoći, jedna RTL-ova reality zvijezda po vašem izboru, odnosno kandidati omiljenih showova ‘Život na vagi’, ‘Ljubav je na selu, ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’, ‘Gospodin Savršeni’ ili ‘Superpar’.

Pobjednik kviza može osvojiti najviše 2.000 kuna, a jedino što trebate jest imati internetsku vezu, mogućnost videopoziva te biti stariji od 18 godina.

Vaš dnevni boravak postat će pravi virtualni studio, a vi se možete prijaviti u inbox službene Facebook stranice  RTL.hr, gdje ćete ostaviti svoje podatke i broj telefona.

Pravila natječaja možete pročitati OVDJE.


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: RTL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close