KulturaIzdvojenoPromo

PRIJAVITE SE U Novalji se osniva gradski puhački orkestar i mažoretkinje!

POZIVA CENTAR ZA KULTURU

Centar za kulturu grada Novalje poziva sve zainteresirane da postanu dijelom gradskog puhačkog orkestra i sastav mažoretkinja!


Cilj inicijative je osnovati gradski puhački orkestar i mažoretkinje, koji bi uveličati buduće značajne manifestacije u Novalji, ali i predstavljali Grad na raznim manifestacijama u zemlji i svijetu.

Gradski puhački orkestar sastojao bi se od minimalno 15 članova, koji bi, ovisno o željama, naučili svirati trubu, trombon, rog (hornu), saksofon, tubu (bas), klarinet i udaraljke (bubnjeve), a prijaviti se mogu svi zainteresirani, bez obzira na dob i spol.

Mažoretkinje bi brojile minimalno 16 članica, a učile bi pravilno držanje, tehniku pokreta tijela (pozicija ruku, pozicija nogu i sl.), baratanje sa štapom (razne tehnike), stupovni korak (marširanje) i dr., a prijaviti se mogu djevojčice i djevojke u dobi od 7 do 25 godina.

Iz Centra za kulturu napominju kako je prvi i osnovni preduvjet za nastavak daljnje procedure istraživanje interesa građana za sudjelovanje u ovom projektu.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na jedan od sljedećih načina: broj 053/661-013, putem e-maila [email protected], putem Facebook stranice Centra za kulturu ili anketnog upitnika koji se nalazi u word formatu na stranici Centra za kulturu. Ispunjeni upitnik potrebno je poslati na prethodno navedenu e-mail adresu.

Ako volite pjesmu i ples, prijavite se i postanite novi/a član/ica puhača ili mažoretkinja Novalje!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close