VijestiScena

Prijavite se na radionicu stop animacije u Gospiću!

Kulturno Informativni Centar Gospić organizira radionicu STOP ANIMACIJA za tinejdžere koju provodi Laboratorij zabave – udruga za promicanje kulture pripovijedanja iz Zagreba, a koja će se održati u ponedjeljak, 21. listopada 2019. od 17 do 19 sati u velikoj dvorani KIC-a.


Prvo što nam padne na pamet kad pomislimo „stop animacija“ je poznati češki serijal animiranih filmova o dva nespretna majstora, „A je to!“. Tako ćemo i mi, poput Pata i Mata, eksperimentirati i isprobavati, mozgati i zasukati rukave kako bismo napravili svoje filmiće tehnikom stop animacije. Animacijom pod nazivom „IzGIFaj se“ izrađivat ćemo filmiće i GIF-ove sa samim sobom :). Radi se o tehnici frame-by-frame animacije u kojoj se fotografije spajaju u filmić. Radit ćemo vježbe u kojima ćete vi biti glavni glumci vlastitog filmića pa ćete moći sami sebe animirati i pokretati kako bi se dobio efekt da letite, plivate ispod površine mora, čarobirate i slično, nakon toga biste radili osobnu poruku dragoj osobi.

Sve što trebate učiniti je prijaviti se u prostorijama KIC-a ili putem telefona na broj 658 975, radnim danom od 7 do 15 sati, ili u inbox facebook stranice KIC-a.

Prijaviti se možete do petka, 18. listopada, broj prijava je ograničen, stoga požurite kako biste sa svojim pametnim telefonima sudjelovali na radionici STOP ANIMACIJA ZA TEENSE!


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close