VijestiScena

Prijavite se na radionicu stop animacije u Gospiću!

Kulturno Informativni Centar Gospić organizira radionicu STOP ANIMACIJA za tinejdžere koju provodi Laboratorij zabave – udruga za promicanje kulture pripovijedanja iz Zagreba, a koja će se održati u ponedjeljak, 21. listopada 2019. od 17 do 19 sati u velikoj dvorani KIC-a.


Prvo što nam padne na pamet kad pomislimo „stop animacija“ je poznati češki serijal animiranih filmova o dva nespretna majstora, „A je to!“. Tako ćemo i mi, poput Pata i Mata, eksperimentirati i isprobavati, mozgati i zasukati rukave kako bismo napravili svoje filmiće tehnikom stop animacije. Animacijom pod nazivom „IzGIFaj se“ izrađivat ćemo filmiće i GIF-ove sa samim sobom :). Radi se o tehnici frame-by-frame animacije u kojoj se fotografije spajaju u filmić. Radit ćemo vježbe u kojima ćete vi biti glavni glumci vlastitog filmića pa ćete moći sami sebe animirati i pokretati kako bi se dobio efekt da letite, plivate ispod površine mora, čarobirate i slično, nakon toga biste radili osobnu poruku dragoj osobi.

Sve što trebate učiniti je prijaviti se u prostorijama KIC-a ili putem telefona na broj 658 975, radnim danom od 7 do 15 sati, ili u inbox facebook stranice KIC-a.

Prijaviti se možete do petka, 18. listopada, broj prijava je ograničen, stoga požurite kako biste sa svojim pametnim telefonima sudjelovali na radionici STOP ANIMACIJA ZA TEENSE!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close