Vijesti

Prijavite se na radionicu crtanja po emajliranim šalicama

Wild Spring Ranch naslonjen je na fenomen Plitvičkih jezera s jedne i Baraćevih špilja s druge strane, u netaknutoj prirodi.


Ono što je zanimljivo kod Wild Spring Ranch-a je i to da na njemu ima raznog sadržaja od hotela za pčele, kokošinjac, tu su i razne druge životinje kao što su ovce,mačke i psi te mogućnost korištenja i samih kočija za odlazak do Baraćevih špilja.

Wild Spring Ranch prvi puta ugostiti će smArt mug i njenu radionicu crtanja po emajliranim šalicama. SmArt mug će doći iz Zagreba kako bi Liku obogatio sa još jednom kreativnom radionicom jer prva je bila u kolovozu ove godine na Mystic Mountain Ranch-u u Bilaju. Kroz radionice se uči što je emajl, za šta sve emajlirana šalica može poslužiti, te i sama tehnika crtanja te koje su boje najbolje za crtanje po njima.

Radionica traje sati i pol a nakon radionice će svi koji su dio radionice jahati na konjima Wild Spring Ranch-a. Kod njenih radionica vlada kreativnost, ljudi se ne moraju striktno držati teme, no važno je da zapravo pokažu želju da nauče nešto novo. Radionica će se održati 1. listopada 2023. u 16h, te ukoliko želite biti dio radionice potrebna je prethodna prijava jer je broj mjesta ograničen.

Prijava se može poslati na e-mail [email protected] ili putem broja telefona 099-875-2780. Nadamo se vremenu bez padalina kako bi u potpunosti mogli uživati u svemu što ranč nudi kao i u svim ljepotama Like.

 


 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: PR

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close