Scena

Prijavi se za Multimedijsku platformu VisuaLab / EduSplash

Svašta ti u ovom svijetu može biti oduzeto, ali edukacija i rast kroz kvalitetno obrazovanje nije jedna od tih stvari, stoga neka tvoj današnji ja učini uslugu tvom sutrašnjem ja.

 Multimedijska platforma za edukaciju i razvoj – VisuaLab / EduSplash upravo je objavila otvoreni poziv svima zainteresiranima koji bi se željeli uključiti u rad na realizaciji i organizaciji kulturnih događanja.

Cilj je stvoriti novi plimni val mladih entuzijastičnih sposobnih porfesionalaca u području kulture i audio-vizualnih umjetnosti. I najbolje od svega je da je u potpunosti besplatno.

alt

Edukacijska platforma podijeljena je na dva dijela, gdje će vas prva etapa upoznati s teorijom koju ćete kasnije kroz mnogo projekata prenijeti u praksu i imati prilike predstaviti svoje radove u razdobju od 1. listopada do 1. studenog.

Teorijski dio edukacijskih programa će se odvijati od 16. ožujka do 1. svibnja 2015. (dva dana u tjednu u poslijepodnevnim i večernjim terminima) u Društvenom centru Rojc, a praktični dio od 1. svibnja do 15. kolovoza na raznim lokacijama i događanjima na području grada Pule (Festival Visualia, Seasplash Festival, PUF, Seasplash Summer Club, Slurp!, itd.).

alt

Svi zainteresirani mogu 8. ožujka navratiti u prostore VisuaLaba kod Kazališta DR. Inat od 16 do 18 sati (na 3. katu Društvenog centra Rojc u Puli) gdje ćete moći uhvatiti info o svakom pojedinom programu koji vas zanima, a organizatori predlažu da izaberete dva programa za slučaj da vaš primarni odabir bude popunjen. Službene prijave traju do 10. ožujka a birati možete između 8 programa:
1. Edukacija o tehničkim aspektima produkcije zvuka i produkcija zvuka uživo
2. Radionica scenske rasvjete
3. Ableton Lab – produkcija i stvaranje glazbe pomoću glazbenog softvera Ableton live
4. DJ radionica
5. Produkcija i organizacija festivala
6. Edukacija o VJ-ingu i mappingu
7. Edukacija snimanja kamerom i montaže

8. Edukacija o osnovama fotografije

alt

U organizacijskom superteamu ovog hvale vrijednog projekta nalaze seorganizacije nezavisne kulture (Udruga Sonitus, Armazonex, Monteparadiso, Studentska udruga Pula, Seasplash, Udruga Pozitivan ritam); stručnjaci u polju audio-vizualnih djelatnosti (SAE Institut Ljubljana); umjetnički studiji (Kapula, Hasan, Studio Partyzan, Kazalište DR. Inat) te tvrtke kojima je glavna djelatnost multimedija i multimedijalni sadržaji (Audio Lab d.o.o., Medvid produkcija d.o.o.).

alt

Za zemlju koja velikim koracima grabi naprijed kulturno-festivalskom poljanom ovo je fantastično ulaganje. Detalje o svakom pojedinom edukacijskom programu pogledaj ovdje.

Ako si se ikada želio baviti baš nekim od navedenih područja sada ti se nudi besplatna edukacija i nemaš više nikakvih isprika. Zgrabi svoju priliku i pridruži se novoj skupini kulturnjaka koju ćemo tek proizvesti. Svaki kotačić u stroju je važan.

Tekst/Foto: klubskascena.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close