Lifestyle

Prijavi se i ti na Erasmus+ ljetnu razmjenu mladih!

Početak sedmog mjeseca rezerviran je za ljetnu razmjenu mladih “Include some Drama” koja će se održati u Cerničkoj Šagovini, mjestu nedaleko Nove Gradiške, od 4.-10.7.2019. Erasmus+ razmjenu mladih organizira Outward Bound Hrvatska.


Sudionici će imati priliku steći nove prijatelje iz Italije, Španjolske, Makedonije i Litve. Cilj programa je podići razinu svijesti o važnosti mladih i kulture u društvu, razviti medijsku pismenost i kritičko mišljenje kod mladih kroz prakticiranje kazališnih metoda te uključiti u društvo mlade smanjenih mogućnosti.

Sudjelovanjem na ovom 8-dnevnom programu okušat će se u debatama, improvizacijskom kazalištu, forum kazalištu, raspravama i igranju različitih uloga. Tijekom trajanja programa bit će smješteni u centru s odvojenim spavaćim sobama, kupaonicom, radnom sobom, blagovaonicom i besplatnim WIFI-jem. Program je besplatan, financiran je iz budžeta Erasmus+ programa, a pokriveni su troškovi hrane, smještaja i prijevoza.

Na ovu ljetnu razmjenu mogu se prijaviti mladi od 17 do 21 godine koji žive u Hrvatskoj. Slanjem maila na [email protected] dobiva se obrazac za prijavu za sudjelovanje.

Outward Bound Hrvatska član je međunarodne organizacije Outward Bound, a ujedno je i jedina organizacija u Hrvatskoj koja se bavi eksperimentalnim učenjem u prirodi. U Hrvatskoj djeluju od 2005. godine, a svojim programima promijenili su živote 6500 ljudi ukazujući im na njihove sposobnosti i talente kroz avanturu i nesvakidašnju okolinu.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close