Vijesti

Prijateljska utakmica gospićkih rukometaša protiv premijerligaša Trogira

Trogir je bio još jedan u nizu veoma jakih protivnika.


Pripreme seniorske ekipe Rukometnog kluba „Gospić“ u punom su jeku, a unatoč tome što se treninzi još uvijek odrađuju na vanjskom terenu i što je cilj isključivo povećanje fizičke spreme odigrano je već pet prijateljskih susreta (3 s ekipama iz Premijer lige i 2 s prvoligašima).

U posljednjem pripremnom susretu Gospićani su u srijedu, 2. rujna 2021. godine, otputovali u Trogir gdje su snage odmjerili s istoimenim članom Premijer lige. U sastavu nije bilo veoma bitnih Šime Markića i Dražena Petrovića što je uvelike smanjilo konkretnost i rotaciju rukometaša Gospića kako u napadu tako i u obrani.

Unatoč navedenim izostancima ekipa je imala po petnaestak minuta vrlo dobre igre u svakom poluvremenu. Crne rupe krajem prvog i drugog poluvremena domaćini su objeručke prihvatili i stvorili nedostižnu razliku.

RK TROGIR – RK GOSPIĆ 36:24 (20:12) – Dželalija (7), Seferagić (4), Verzon (3), Udiljak (3), Kovačević (2), Sakić (2), Jelić (2), Antić (1)

Do kraja tjedna ekipa Gospića nastavlja s treninzima vani, a početkom idućega ekipa ulazi se u dvoranu gdje će polako početi rad s loptom.


 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: RK Gospić

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close