VijestiSport

Prijateljska nogometna utakmica MNK Karlobag i SJP Tigrovi

Karlobag u srijedu 04.11.2015 obilježava dan Općine  i zaštitnika Općine Karlobag, Sv. Karla Boromejskog. Središnja proslava održati će se u petak 06.11.2015 u velikom šatoru na autobusnom kolodvoru gdje će biti organizirana sama proslava dana Općine.

Uoči proslave malonogometni klub Karlobag odigrati će na igralištu Laktinac u Karlobagu sa početkom u 18:00 sati prijateljsku malonogometnu utakmicu protiv Specijalne Jedinice Policije Tigar iz Gospića. Utakmicu će suditi pod svjetlom reflektora savezni sudac Igor Šuper i regionalni sudac Stipe Lulić.

Organizatori utakmice očekuju pune tribine i veliku podršku svojih navijača protiv momčadi od koje su ljetos izgubili polufinalnu utakmicu 3.MT „Heroji Domovinskog rata“ koji se održao u Karlobagu 08.08.2015 rezultatom 3-5.

Na kraju su SJP Tigrovi osvojili turnir pobijedivši u finalu 9. GBR Vukove rezultatom 2-1, dok su domaćini MNK Karlobag na kraju osvojili 4. mjesto.

Po svim najavama trebala bi to biti vrlo jaka i tvrda utakmica Tigrova koji su dvije godine zaredom osvojili „Heroje Domovinskog rata“ u Karlobagu i koji su osvojili niz velikih liga i turnira na ovim prostorima, dok su i domaćini  godinu počeli bilježe sve bolje igre i rezultate na turnirima i prijateljskim utakmica, zadnju vrlo jaku prijateljsku utamicu odigrali su u Kninu pobijedivši momčad “Sinove Oluje” Knin rezultatom 5-2, poslavši svima tako pozivnicu za novu veliku utakmicu na domaćem Laktincu protiv jako teškog protivnika i velikih dužnika SJP Tigrova iz Gospića.

Nakon utakmice svi sudionici i posjetitelji ove prijateljske utakmice uputiti će se zajedno na proslavu dana Općine u centar Karlobaga.

Sastavi momčadi:

MNK KARLOBAG– I. Zuanović (C), Olomani, M. Zuanović, A. Dokozić, Obradović, Pavičić, Blaić, Zec, I. Dokozić, Bačić, Katuša.

Voditelj: Ivica Duić- Cako

 SJP TIGAR– Pavelić, Župan (C), Jamičić, Marković, J. Grgurić, N. Grgurić, Cindrić, Peraić, Bulić, Lovrić, Brkljačić.

Voditelj: Miroslav Cindrić

Glavni suci: Igor Šuper, Josip Brkljačić, Stipe Lulić

Foto: Ivica Došen

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close