VijestiScena

“Prijatelji zovite mi nju” – nova pjesma Stavrosa, Grdovića i Pejakovića!

Tri legende domaće zabavne glazbe donijele su nam novu pjesmu “Prijatelji zovite mi nju” koja podsjeća na ona ‘dobra stara vremena’.


Očito je već na prvo slušanje kako Mladen Grdović, Jasmin Stavros i Zlatko Pejaković ljubavnom pjesmom imaju budući hit koji će postati obavezni dio večeri u svim klubovima u kojima se sluša domaća glazba. Uostalom, ne slove bez razloga za tri kralja zabave! Tri mušketira koja već godinu dana zajedno nastupaju po velikim open-air koncertima i dvoranama tako su još jednom pokazali da im nema premca kada je riječ o ljubavnim baladama. Iskusni lisci pjesmu su pojačali i klasičnim instrumentima što cijeli doživljaj slušanja podiže na jednu višu razinu, a njihove glasovne izvedbe su, kao i uvijek – besprijekorne.

“Prijatelji zovite mi nju” svojim će nježnim stihovima svakoga dirnuti u dušu, a Zlatko, Mladen i Jasmin svojim su interpretacijama dali pjesmi posebni pečat. Tekst je napisao Nenad Ninčević, glazbu Ljubo Šeperić, a aranžman Nikša Bratoš i Mario Mikšić. Prijateljstvo iz naslova pjesme se osjeti i u spotu kojeg su snimili pod redateljskim palicom Darija Radusina koji počiva skoro isključivo na neizmjernoj karizmi ovih glazbenih legendi.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close