VijestiZdravlje

Pridružite se humanitarnoj akciji za liječenje Josipa Kolačevića!

Od 2012. godine inicijativom tadašnjeg župnika mons. Mile Čančara i s. Velimire Marinović, dobrotom i toplinom srca Misijska zajednica župe Navještenja Blažene Djevice Marije, Gospić ručno izrađuje ukrase, kolače i ostale prigodne poklone i prodaju ih na Misijsku nedjelju.


Ove nedjelje, na 2. nedjelju došašća, Misijska zajednica je ručno izrađene božićne ukrase tijekom nedjeljnih misa prodavala. Prihode od prodaje donirali su Josipu Kolačeviću.

Josip Kolačević, sedamnaestogodišnji je dječak iz grada Gospića, koji je prošle godine prilikom pada doživio tešku ozljedu.

Posljednjih godinu dana, građani grada Gospića pokazali su da imaju veliko srce za potrebite, a posebno su u nekoliko navrata prikupljali za Josipa, gdje možemo istaknuti malonogometni turnir u Gospiću.

Tijekom Josipovog boravka u Varaždinskim toplicama, Josipa su posjetili izbornik Zlatko Dalić, HNS-ov direktor natjecanja i infrastrukture Marijan Kustić te član Izvršnog odbora HNS-a i predsjednik NS Varaždinske županije Nenad Horvatić.

Kako bi Josipov oporavak prošao što bezbolnije, za njegovo daljnje liječenje, potrebna su financijska sredstva. U vrijeme došašća, otvorimo naša srca i pomozimo najpotrebnijima. Svaku svoju kunu podijelite najpotrebnijima, jer više nego što mislite, ona će vrijediti i izmamiti osmijeh na lice našem Josipu.

Josipu možete pomoći uplatom na žiro-račun:

HR3723400093204424633 (Banka: PBZ, na ime: Lucija Kolačević.)

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close