WebZdravlje

PRIČAJ MI O TOME Portal o menopauzi pomaže ženama da što kvalitetnije prežive to razdoblje

Sve o menopauzi na jednome mjestu – u nekoliko riječi tako bi se mogao opisati portal koji odnedavno pomaže ženama u Hrvatskoj, ali i šire da što kvalitetnije prožive upravo to razdoblje. Portal prenosi savjete svjetskih stručnjakinja za menopauzu o tome kako u razdoblju promjene, odnosno hormonalnog disbalansa, ponovno ili po prvi put pronaći sebe i uživati u sebi.


Za razliku od donedavnih vjerovanja (ali i brojnih iskustava), u posljednje se vrijeme upravo perimenopauza i menopauza definiraju, unatoč svemu kao vrijeme kvalitetne promjene, promjene nabolje. U svjetlu toga brojni simptomi perimenopauze i menopauze ne moraju biti neugodni i zastrašujući, već upravo suprotno mogu pomoći ženama da redefiniraju svoj dotadašnji život i okrenu ga u kvalitetnijem smjeru. Upravo se time bavi stranica pricajmiotome.com, nastojeći u prvome redu što kvalitetnije informirati žene o tome što mogu očekivati i što im se zapravo događa. U rubrikama Menopauza, Veze, Zdravlje i Životni stil žene mogu pronaći pregršt informacija za što kvalitetnije prolaženje kroz perimenopauzu i menopauzu.

U rubrici Menopauza mogu se pronaći odgovori na pitanja koja zanimaju baš sve žene, poput onih o tome kada je perimenopauza gotova, kad počinje i koliko traje menopauza, što je to preuranjena menopauza, zašto se žene debljaju u perimenopauzi. Konkretne savjete za olakšavanje raznih simptoma perimenopauze i menopauze, poput nesanice, valunga, debljanja, depresije… pronaći ćete u rubrici Zdravlje u kojoj su tekstovi o korisnim biljkama, kvalitetnoj hrani, najboljim vježbama, najboljim vitaminima i mineralima – ukratko o svemu što pomaže prirodnom balansiranju hormona koji u ovome razdoblju neminovno odlaze u disbalans.

Kako je upravo perimenopauza i menopauza razdoblje kroz koje žena često ne prolazi sama, već s dugogodišnjim partnerom, u rubrici Veze tekstovi su upravo o tome – kako partner može pomoći, kako poboljšati seksualni život, probuditi romantiku, ali i o tome kako dalje nakon prekida, kako pronaći novog partnera…

I za kraj tu je i rubrika Životni stil u kojoj su najbolji primjeri iz svijeta, primjeri žena poput Jane Fonda koje se i u svojim osamdesetima ne predaju godinama, već su iznimno vitalne i tjelesno i duhovno.

pricajmiotome.com – sve o menopauzi na jednome mjestu.


 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close